TOPIK

30 CHALLENGES

1) - Lagu yang menggambarkan diri anda
2) - Movie pertama buat anda menangis
3) - Aku cantik!
4) - Boyfriend kaki kikis.
5) - Cara elak main kayu tiga
6) - 3 perangai paling buruk anda
7) - 3 perangai baik anda
8) - pergaduhan paling teruk yang pernah anda alami
9) - Perigi Cari Timba
10) - Tips gemuk
11) - [Gambar] Make-over diri sendiri
12) - Tips pertama kali melawat rumah bakal mertua.
13) - Mengenali hati budi perempuan.
14) - Pengalaman paling horrible!
15) - anda menang Rm1 Juta & wajib habiskan dalam 24 jam.
16) - First Love.
17) - Bilik idaman
18) - Tidur subuh bangun tengahari.
19) - Jenis manusia yang menarik perhatian anda
20) - kenderaan idaman
21) - Kawan Makan Kawan!
22) - tarikh-tarikh penting dalam hidup anda
23) - dream wedding
24) - tempat yang paling anda gemari untuk makan
25) - karakter impianku!
26) - 15 fakta tentang anda ; tersurat & tersirat.
27) - [Gambar] Mix & match baju lama koleksi sendiri
28) - hobi paling sia-sia
29) - siapa anda 10 tahun akan datang?
30) - lelaki idaman


Thank Q
Thursday, July 10, 2014

Perigi Cari Timba

Aku taktau kenapa aku rajin nak mengarang tetibe.. and aku taktau kenapa aku pilih tajuk ni /meroyan agaknye kehkeh/ 

Bace2 balik blog ni, tetibe teringin nak sambung 30 challenges ni.. Tajuk ni lakk aku terpikir nak buat lepas join training foundational awareness bebudak GEMS hari tu, trainer nye bos sendiri hikhik.. training nye seriously serious best gile nak mati, memang sangat3 meningkatkan motivasi kat dalam diri sendiri /teringin nak tau best cemane?? jum join GEMS 2.0!!/ banyak gila belajau bende baru, and yang paling penting banyak gila yang bole apply kat work environment sekarang ni pergh pergh perghhhh.. Masalahnye ape kene mengene dengan perigi cari timba?? haha.. sebab ade 1 part tu... tema nye adela "Go for it".. kalo kita tak amek risk dalam hidup, failure is definitely 100% ours.. so go out from your comfort zone and take the risk.. contoh yang diberikan adela mintak num fon kat someone yang kite suke la.. haha before ni memang da terpikir pon nak buat, just tak buat je.. pastu menyesal /sampai sekarang/ haihhh.. lepas join training ni, memang da tekad abes ni.. jumpe je someone yang rase2 nye cam hensem, just go and ask his phone number hahah.. lantak la, bagi tak bagi belakang kire kan?? hikhik

oke, post ni memang mengarut.. tapi memang tu pon kan tujuan blog ni diwujudkan haha.. before tu aku nak ucapkan thanks alot kat Idati Kabut sebab jadi sumber inspirasi aku untuk mintak num fon lelaki pilihan /takpasal je kan/

Notamintakkaki: selit sket kat sini.. same2 la kite doakan saudara kite kat gaza yang sedang diserang sekarang ni.. takde duit nak derma takpe, kite stil ade senjata yang lebih hebat iaitu doa :)

0 taipan keyboard: