TOPIK

30 CHALLENGES

1) - Lagu yang menggambarkan diri anda
2) - Movie pertama buat anda menangis
3) - Aku cantik!
4) - Boyfriend kaki kikis.
5) - Cara elak main kayu tiga
6) - 3 perangai paling buruk anda
7) - 3 perangai baik anda
8) - pergaduhan paling teruk yang pernah anda alami
9) - Perigi Cari Timba
10) - Tips gemuk
11) - [Gambar] Make-over diri sendiri
12) - Tips pertama kali melawat rumah bakal mertua.
13) - Mengenali hati budi perempuan.
14) - Pengalaman paling horrible!
15) - anda menang Rm1 Juta & wajib habiskan dalam 24 jam.
16) - First Love.
17) - Bilik idaman
18) - Tidur subuh bangun tengahari.
19) - Jenis manusia yang menarik perhatian anda
20) - kenderaan idaman
21) - Kawan Makan Kawan!
22) - tarikh-tarikh penting dalam hidup anda
23) - dream wedding
24) - tempat yang paling anda gemari untuk makan
25) - karakter impianku!
26) - 15 fakta tentang anda ; tersurat & tersirat.
27) - [Gambar] Mix & match baju lama koleksi sendiri
28) - hobi paling sia-sia
29) - siapa anda 10 tahun akan datang?
30) - lelaki idaman


Thank Q
Thursday, July 10, 2014

boring update~

disebabkan sekarang ni status pekerjaan aku adelah MENGANGGUR, jadi aku ade banyak mase untuk dibuang haha. oke, tu bukan point sbenar aku update ni hehe.. tadi p godek2 laptop, tengok folder2 lame, pastu tejumpe la masterpiece tym zaman2 matrik dlu (masterpiece la sangattt kann) hehe, tejumpe 1 folder, projek untuk 1 subjek tu, lupe lakk name dy, tapi kne blajau pasal komputer, software sume.. erghhh siyes lupe ape nme subjek tu.. projek yg ktorg kne buat dlu adela buat webpage wuhuuu.. bukak balik webpage sendiri yg tak dipublish tu, rase nak..... lempang diri sendiri hahahaha.. sangat tak matured sungguh content webpage tu, tapi rase nye tym tu da rase bangge abes aa bejaye poyo kan diri kat depan sume org haha.. oke, rasenye malas nak mbebel lagi, jum tengok overview webpage tesebut oke?? haha




yang ni homepage.. haa, tengok laaa tulisan serabot warne warni (yg memang digunakan kat every page) tuuu hahah... n background picture adelah ichigo kurosaki, watak utama kat anime Bleach.. time ni memang tengah kemaruk melayan Bleach, so memang x heran aa kan hikhik.. n gambau poyo kat bawah tu adelah selca pertame mggunakan hp pertama aku tym tuu>> sony ericson cybershot K550i.. hp tu da hilang /sobs/ sebab kene curik /sobsobs/






hoho yg ni pulak page "about me".. keke part "like to watch korean and japanese movies" tu... mase ni sebab baru abes skola kan, tym kat skola slalu layan cte korea n jepun kat bilik rehat aspuri ng budak2 puteri yg len haha.. antara cte yg ktorg ikot tym tu My Girl, Full House, Goong, Hana Kimi... so yeah, ade lagi perasaan layan cte tu mase kat matrik.. tapi pastu masuk UKM da stop da, smpai laa msuk 3rd year, terjebak balik kan hahaha oke, stop pasal korea.. yg di higlight kan kat page ni adela part "I LOVE MYSELF VERY MUCH" tu hahahahahaahahaha oke pika, macam mane kau bole konfiden gle btau kat sumeorg yg ko cintakan diri sendiri??? 

pika: tah la~~ aku pon konpius hahahha

n see... my favourite anime is Bleach hahah.. BG picture pon Bleach lagi, erm Kuchiki Byakuya ke ape tah name dy?? kalo tak silap aa hee.. ouh dan gambar2 poyo tuu.. tlong abaikan eh hikhik






seterusnye part "siblings" lak hehe.. actually ade lagi sorg missing >> adek pmpn aku, dy yg taknak ltak gambau dy kan, suke hati aa.. so tym ni iyoi, iyan, ajiq baru berumur 7, 5, 3 tahun.. haa, hobi, warne feveret, mknan feveret sume aku hentam je tu hahaha.. faris lak cam bese la, buat muke poyo tym amek gambau hee.. 



oke, yang ni lak part "my friends".. so aku pick kawan yg mmg aku baek je la kan, takkan lak nak sumbat sume name kat page ni hahaha.. 4 org yg atas tu adela kawan sekolah menengah aku.. so tahun ni officially ktorg da kawan slame 10tahun yeayyy "clapclapclap".. lagi 2 org yg bawah tu pulak rumet tym matrik, ain n munie.. dorg yg erm banyak mgembirekan aku tym aku sedih huhu i love all of u!! 

(see, i told ya... tulisan warne warni yg serabot memenuhi webpage aku =.=")



yang ni lak page "photo gallery" yg aku dividekan gmbau kepada 2>> zaman sekolah n zaman matrik.. ye anda anda semua.. saye pelajar SMAPLABUUUUUUUU <perlu ke nak announce?? haha> sbb kan before ni mmg malas nak mngaku, ayat common org>> eh yeke ko smaplabu??? x pakai tudung labuh pon??!!! derrr..perlu ke tanye soalan cenggitu?? xde sensitiviti langsung =.="

so, untuk yg sekolah nye, aku buat vdeo gune mvie maker, n yg matrik nye aku men hentam letak gmbau tah ape ape <gambar yg seterusnye ni> background lak ade toma ikuta hikhik... second hero kat hana kimi.. sangat cute la ini orang hikhik <gedik>



ni sebahagian je daripada gmbar2 yg ade kat link tu hehhe.. tengok tuuu tengokkkkk pika gedik amek gmbau depan cermin konon comel lettew derr hahahaha




last skali page "my link" wahahahahah tengok tengokkkkk lame gle link yg diletakkan tuuu hahahaha.. men hentam je sebab malas nak pk...n mase ni x stat ceburkan diri dalam SNS lagi, so memang taktau aa nak letak ape kan hoho.. n background picture adelaaaaaa muke sendiri!!! nampak tak betape aku cintakan diri sendiri tym ni?? hahhah gilo betol


oke, da abes hahha.. boring gle update kali ni, merapu sajo... tengok webpage ni cam errr serabot kan?? hahah memang pon, n tym buat tu pon rushing gle hahah.. n sbenanye ade lg 1 link "my parents" tapi x ditunjukkan di sini hehe sebab err tym aku present webpage ni kat kelas, ayah aku baru je meninggal ermm 3 hari before tu kot, so mase present tu aku termenanges kat depan kelas, so its a bad memory rite?? i've to forget about it, i think.. heheh

Notamintakkaki: ni draft zaman 2013 kot, zaman2 kegelapan menganggur dulu hukhuk


0 taipan keyboard: