TOPIK

30 CHALLENGES

1) - Lagu yang menggambarkan diri anda
2) - Movie pertama buat anda menangis
3) - Aku cantik!
4) - Boyfriend kaki kikis.
5) - Cara elak main kayu tiga
6) - 3 perangai paling buruk anda
7) - 3 perangai baik anda
8) - pergaduhan paling teruk yang pernah anda alami
9) - Perigi Cari Timba
10) - Tips gemuk
11) - [Gambar] Make-over diri sendiri
12) - Tips pertama kali melawat rumah bakal mertua.
13) - Mengenali hati budi perempuan.
14) - Pengalaman paling horrible!
15) - anda menang Rm1 Juta & wajib habiskan dalam 24 jam.
16) - First Love.
17) - Bilik idaman
18) - Tidur subuh bangun tengahari.
19) - Jenis manusia yang menarik perhatian anda
20) - kenderaan idaman
21) - Kawan Makan Kawan!
22) - tarikh-tarikh penting dalam hidup anda
23) - dream wedding
24) - tempat yang paling anda gemari untuk makan
25) - karakter impianku!
26) - 15 fakta tentang anda ; tersurat & tersirat.
27) - [Gambar] Mix & match baju lama koleksi sendiri
28) - hobi paling sia-sia
29) - siapa anda 10 tahun akan datang?
30) - lelaki idaman


Thank Q
Wednesday, January 22, 2014

10) Tips Gemuk

Tips untuk gemuk. Ok, siapa kata susah nak gemuk?. Orang kata?? Takpe. Biarlah orang berkata-kata. Tapi bagi kitorang geng petak-petak ni, menjadi gemuk adalah satu kepakaran yang kami miliki dari azali lagi~ wahaha *gelak dengan suara garau.

Okey, di sini gua mau kongsi itu tips ahh, kalau u nak gemok aaa. Ok.  Senang je, tak payah susah-susah pergi Kr1m beli susu weight gain ke hapa. Tak perlu kau nak keluar modal walau sekupang pun. Caranya adalah: kau orang pilih kawan dengan orang-orang yang suka melantak. Lagi baguih kalau orang tu kecik tapi keinginan makan dia besar bapak. Haaaa. Untung- untung kau dapat makanan freee. Seeee. Jimatkan.

Apa?? Bukti. Jap eh, cik Nab cari jap.

Ini gambar sekitar tahun 2013. (Gambar terkini)
*pau kacang,pau kaya,pau ayam,pau daging
#kredit to pemberi nama pau. 

                                                       Mohon tarik nafas, jangan pass out atau pass by.
-
-
-
Tada !!!!!!!!!!!!!!!

Gambar sekitar tahun 2009.
*pinggang kerengge
Surprise.. !Kami dulu kurus keding okkeh. Bila bertahun-tahun bersama-sama, kami tak tahu di mana silapnya, pipi semua dah boleh label macam label kuih pau. Semua cukup. Dari pau kacang bak ke pau daging, ayam,kambeng semua sapu. Entah. Tak tahu mana puncanya, siapa dalangnya yang suka makan.

Oklah, cukup setakat hari ini. Sekian.

hahahaha.

0 taipan keyboard: