TOPIK

30 CHALLENGES

1) - Lagu yang menggambarkan diri anda
2) - Movie pertama buat anda menangis
3) - Aku cantik!
4) - Boyfriend kaki kikis.
5) - Cara elak main kayu tiga
6) - 3 perangai paling buruk anda
7) - 3 perangai baik anda
8) - pergaduhan paling teruk yang pernah anda alami
9) - Perigi Cari Timba
10) - Tips gemuk
11) - [Gambar] Make-over diri sendiri
12) - Tips pertama kali melawat rumah bakal mertua.
13) - Mengenali hati budi perempuan.
14) - Pengalaman paling horrible!
15) - anda menang Rm1 Juta & wajib habiskan dalam 24 jam.
16) - First Love.
17) - Bilik idaman
18) - Tidur subuh bangun tengahari.
19) - Jenis manusia yang menarik perhatian anda
20) - kenderaan idaman
21) - Kawan Makan Kawan!
22) - tarikh-tarikh penting dalam hidup anda
23) - dream wedding
24) - tempat yang paling anda gemari untuk makan
25) - karakter impianku!
26) - 15 fakta tentang anda ; tersurat & tersirat.
27) - [Gambar] Mix & match baju lama koleksi sendiri
28) - hobi paling sia-sia
29) - siapa anda 10 tahun akan datang?
30) - lelaki idaman


Thank Q
Saturday, November 30, 2013

FIRST LOVE~


 janganlah hancurkan hati ini~

ini first love saye.

saye stat suke dia dari saye sekolah menengah, mase tu saye form 3.
saye kenal dia sebab dia join mentor, n pastu saye terus jatuh cinta pandang pertame kat dia haha.
saye tak penah miss (kot) wish besday dia since saye kenal dia hehe.
dialah punca saye menjadi seorang fangirl yang err passionate, tapi saye tak kesah sebab saye suke hehe.
saye suke simpan ape2 je yang bekenaan dengan dia, artikel, gambar, poster, sume lah hehe.
tapi malangnye tak banyak yang masih disimpan, sebab mostly da kene rampas time kat sekolah dulu /sobs/
yang ade hanyelah sisa2 kehidupan eh, bukan. yang tinggal yang kat bawah ni je la /sobsobs/

err surat khabar ble tah yang aku simpan ni hehe
muke nabil kat purse aku dari 2005. sampaikan arwah ayah pon cakap "patotnye letak muke ayah kat sini, ni tak, letak muke nabil lak" hehe, so, nak tunaikan wish tu, tu ade gamba ayah kat bawah tu, tapi kecik je la hehe


nabil menang nombor due yeayyy!!

nabil n mentornye, nora

ehem. hensem nye anda TT-TT

i love this pic!

saye suke dia sebab erm dia cute hikhik n saye suke suare dia, plus dia pandai menari. saye declare dia justin timberlake malaysia (suke hati la).
dan dia menjadi err sample (?) untuk lelaki idaman saye. setakat ni 3 orang yang saye suke sume ade iras dia (parah ni haha).

hye handsome /sobs/
sumber
wish besday ke-25.. prof pic tu da cukup nak tunjukkan betape aku hepi dy reply wish aku kehkeh
tampal kat katil wooo gamba ni, tiap2 malam nak tido tengok muke nabil hehe. nabil siap reply lagi kat gamba tuuuuuu hiks~
sumber

saye erm jadikan dia sumber inspirasi hehe.
saye suke lagu yang dia nyanyi, especially lagu "hati ini" n "hey emma".
tapi sekarang ni saye tengah layan lagu dia "dari jauh" sebab saye tengah patah hati dia da tunang dengan orang laen.
okei, tu tipu, tak laa patah hati sangat hehe tapi sedih ade laa siket.. siket je, tak banyak.
tapi jangan risau, saye tetap suke kat awak, n akan terus sokong awak okei.
saye doakan awak sentiase bahagia dengan si dia, semoga jodoh bekekalan hingge ke syurga :)

nabil besame tunangnye :)
sumber

buat mase sekarang ni, jum layan lagu ni besame saye~



Notamintakkaki: sbenanye tadi da buat pos yang panjang menjela, tapi sebab tibe2 tenet terdisconnect, n x sempat nak save, terhasillah entry yang malas ni. sekian.

2 taipan keyboard:

peqa said...

weh kau mmg suka org yang macm ni eh? kahkahkahhh

kalau aku jadi nabil ni, dah pindah dari mesia -_-"

pika ruslan said...

erghhhh ade lak patot nabil yg pindah dari msia, ptotnye aku laa yg kne pindah dr msia hahahah